Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

4.000 persones clamen contra la “repressió” de l’Estat i per la llibertat dels “presos polítics” a Tarragona

Els manifestants demanen una nova “vaga general”

La plaça Imperial Tarraco, amb centenars de persones concentrades davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, amb els llums dels mòbils encesos La plaça Imperial Tarraco, amb centenars de persones concentrades davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, amb els llums dels mòbils encesos ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Divendres, 23 Març 2018 21:27

Unes 4.000 persones s’han concentrat aquest divendres al vespre davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per protestar contra la “repressió” de l’Estat i per exigir la llibertat dels “presos polítics”. L’acció s’ha produït poques hores després que el jutge del Suprem hagi enviat a la presó Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Carme Forcadell i Dolors Bassa. Amb nombroses pancartes, estelades, cassoles i espelmes, els concentrats han cridat a favor que es faci una nova “vaga general”.

També s’han sentit crits “d’independència” i de “llibertat” pels “ostatges” de l’Estat. Al finalitzar l’acte convocat per les entitats sobiranistes, el CDR de Tarragona ha iniciat una seguda popular davant l’edifici de la subdelegació, que està custodiat pels Mossos d’Esquadra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: