Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix la Xarxa d'Amors Rurals amb l'objectiu de repensar els afectes, l’amor i les relacions

El Casal Despertaferro de Reus programa, aquest dissabte 17 de març, a les 19h, una xerrada a càrrec de la XAR que qüestiona la monogàmia com a únic marc de relació afectiva/amorosa

Interior del Casal Despertaferro de Reus Interior del Casal Despertaferro de Reus CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 16 Març 2018 19:49

La sala d’actes del Casal Despertaferro de Reus acollirà el proper dissabte 17 de març, a les 19h, una xerrada-col·loqui que porta per títol 'Poliamor i anarquia relacional: introducció a les relacions no-monogàmiques ètiques', "per trencar els esquemes mentals i culturals que tenim com a societat i debatre i repensar des d’un punt de vista ètic els afectes, l’amor i les relacions entre persones en general".

L’activitat servirà també de presentació de la XAR (Xarxa d’Amors Rurals), que té com a objectiu crear una xarxa d’espais de relació, pensament i diàleg de les no-monogàmies ètiques, en col·laboració amb tot l’espectre de lluites afins, tot posant al centre de la mirada els espais feministes, LGTBI+, queer i anticapitalistes arreu dels Països Catalans.

Segons la XAR, cada cop és major el nombre de gent que es replanteja el seu marc afectiu i que opta per saltar-se la “norma” de tenir una única parella amorosa per tota la vida i passar a experimentar amb altres tipus de formes de relació amorosa/d’amistat/de relació sexual.

La Xarxa d’Amors Rurals Amors Plurals és un col·lectiu nascut per fer activisme per fomentar la consciència política i ètica en el procés de repensar els afectes, l’amor, i les relacions en general. Disposa del web www.amorsplurals.cat on s’hi publiquen traduccions al català i articles propis sobre poliamor, anarquisme relacional i en general sobre temàtiques relacionades amb les no-monogàmies, organitza activitats durant l’any i participa en xerrades, taules rodones o mitjans de comunicació on se’ls hi convidi, sempre que siguin espais on se’ls permeti expressar-se en català.

Al Camp de Tarragona, la XAR hi ha organitzat dues xerrades-presentacions: el divendres 16 de març al Casal La Turba de Valls i l’endemà dia 17 al Casal Despertaferro de Reus. Les presentacions continuaran a diverses localitats dels Països Catalans com Figueres i Olot el 6 d’abril, Lleida, Tortosa i Montblanc el mes de maig, Menorca el 9 de juny, Manresa, Girona i Alacant, entre altres.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: