Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada a Tarragona sobre les pensions a la república catalana

El CDR Tarragona Centre organitza un acte informatiu aquest dimecres 14 de març, a les 19h, al cafè La Cantonada

Imatge d'arxiu d'una xerrada al cafè La Cantonada de Tarragona Imatge d'arxiu d'una xerrada al cafè La Cantonada de Tarragona URV
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Març 2018 08:17

El Comitè de Defensa de la República (CDR) Tarragona Centre organitza un acte informatiu sobre les pensions a la república catalana, aquest dimecres, a les 19.00h al cafè La Cantonada, del carrer Fortuny de Tarragona. Jesús Sans i Pros, llicenciat en Dret i Psicologia, serà el ponent que explicarà quin seria l’horitzó de les pensions en el marc d'una república catalana.

Jesús Sans, que va exercir professionalment com director de recursos humans en diverses empreses i organitzacions durant la seva vida laboral, és coneixedor de tots els mecanismes. En la seva exposició utilitza les dades de l’Instituto Nacional de Estadística (INE), òrgan depenent de l’Estat espanyol, per tal d’exposar la realitat actual i les xifres reals que serveixen per fer els càlculs, partint del marc legal vigent i les directives europees que regeixen per als Estats membres.

En l’exposició, s’apliquen les dades a la realitat de Catalunya. Des del CDR, defensen es tracta "d’un anàlisi realista per conèixer a fons l’actual sistema, però també serveix per desemmascarar la propaganda espanyola que assegura que no hi hauria viabilitat". Els assistents podran preguntar a Jesús Sans els seus dubtes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: