Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca celebra el Dia Internacional de les Dones

A més de la lectura del manifest, del 9 al 14 de març, a Vila-seca s'han programat obres de teatre, un col·loqui sobre els drets de les dones, un cine-fòrum i un dinar popular

Fotograma de la pel·lícula 'Las sufragistas', de Sarah Gravon, que protagonitzarà el cine-fòrum del 14 de març, al Centre Cívic i Cultural de la Pineda Fotograma de la pel·lícula 'Las sufragistas', de Sarah Gravon, que protagonitzarà el cine-fòrum del 14 de març, al Centre Cívic i Cultural de la Pineda CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 17:44

Vila-seca celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb un total de sis actes que es duran a terme entre els dies 9 i 14 de març.

En primer lloc, el divendres 9 de març l’Auditori Josep Carreras acollirà l’acte institucional amb la Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona, a les 13.00 h. A continuació, està prevista la representació del teatre fòrum 'Ni tu, ni jo', i a partir de les 14.30h, hi haurà el Dinar del Dia Internacional de les Dones. Les inscripcions al dinar es poden fer al Casal de la Dona de Vila-seca i a l’Associació de Dones de la Pineda, abans del dia 7 de març.

Els dies 10 i 11 de març, a les 21.00 h i a les 19.30 h respectivament, tindrà lloc la representació del teatre 'Marrecs', organitzat pel Casal de la Dona i que es representarà a l’Ateneu.

El 12 de març, a les 17.30 h, l’advocada del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Vila-seca, Rosa Nomen, dinamitzarà el col·loqui 'Els drets de les dones' a l’Esplai de Sant Esteve. Els actes del Dia de la Dona finalitzaran amb el cine-fòrum 'Las sufragistas' de Sarah Gravon, que tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural de la Pineda, el dimecres 14 de març, a les 17.00 h, amb la dinamització de Nuria Farriol, psicòloga del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: