Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils es personarà com a acusació particular en la causa dels atemptats

L'Ajuntament vol exigir responsabilitats i donar suport a les víctimes i als familiars

Dos agents dels mossos d'esquadra amb una espelma a la mà davant del punt d'homenatge de l'atemptat de Cambrils Dos agents dels mossos d'esquadra amb una espelma a la mà davant del punt d'homenatge de l'atemptat de Cambrils ROGER SEGURA/ ACN
Societat ACN
Divendres, 23 Febrer 2018 14:50

L'Ajuntament de Cambrils es personarà com a acusació particular davant el Jutjat Central número 4 de l'Audiència Nacional que instrueix el judici dels atemptats de Barcelona i Cambrils que van tenir lloc el 17 i el 18 d'agost i que van causar 16 morts i més d'un centenar de ferits. Segons un comunicat del consistori difós aquest divendres, d'aquesta manera "vol exercir les accions penals i civils que li corresponen contra els detinguts pels atacs terroristes, exigir responsabilitats i donar suport a les víctimes i als familiars". Amb aquest pas, l'ajuntament "vol acomplir al seu compromís de proporcionar tot l'ajut i suport a les persones que van patir i pateixen les conseqüències" dels atemptats.

L'Ajuntament de Cambrils ha detallat, a través d'un comunicat, que "vol vetllar perquè aquells tràgics fets siguin objecte de la pertinent instrucció i condemna, per la seva envergadura i transcendència per l'interès general i per la col·lectivitat i conjunt de la ciutadania i pel fet d'haver marcat la història del municipi".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: