Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Comencen els treballs d'arranjament a fonts ornamentals de Reus perquè els coloms no puguin beure

Els treballs es fan de forma gradual i consisteixen en petites millores adaptades a les característiques de cada font

Foto de les obres a la font de l'avinguda de Marià Fortuny Foto de les obres a la font de l'avinguda de Marià Fortuny CEDIDA
Societat
Dimecres, 21 Febrer 2018 19:55

La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, ha començat els treballs d’arranjament i millora de diverses fonts ornamentals de la ciutat per evitar la presència d’aus i millorar-ne la salubritat. L’actuació s’emmarca en la campanya permanent de control de la població de coloms a Reus que porta a terme el departament de Medi Ambient i Ocupació. Consisteix en posar impediments a les fonts ornamentals pe tal que els ocells no hi puguin beure, amb el doble objectiu de millorar les condicions higièniques dels sortidors i de minimitzar la presència d’aus a la ciutat.

Els treballs d’arranjament de les fonts s’aniran executant de manera gradual i consisteixen en petites millores adaptades a les caracterítiques de cada font, com el rebaixat o l’alçat dels vasos d’aigua o la instal·lació de materials metàl·lics lliscants per impedir l’accés dels animals a l’aigua.

Les obres tenen un pressupost de 42.634,42 euros i es faran als sortidors ornamentals situats a la plaça del Víctor, plaça de les Basses, avinguda de Marià Fortuny, plaça de les Oques, de les Aigües, de la Fumeta, de Josep Ansel Clavé i a l'avinguda de Sant Jordi.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que "des del govern de Reus som conscients de les molèsties que els coloms generen a la ciutadania. Per resoldre la problemàtica hi actuem des d’una perspectiva transversal, destinant rescursos de diferents regidories"

En aquest sentit, pròximament, la regidoria de Medi Ambient i Ocupació posarà en marxa una campanya de sensibilització, dirigida a la ciutadania, i en especial al sector de la restauració amb terrasses, per buscar la complicitat en el control de la població de coloms.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: