Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Citen a declarar sis tarragonins per possible delicte de desordre públic

Indignació entre organitzacions sindicals de Tarragona per una denúncia dels Mossos contra diversos manifestants a la vaga del 3-O

Foto de grup dels sindicats CGT, CoBas, IAC i COS al local de la CGT, aquest dijous a Tarragona Foto de grup dels sindicats CGT, CoBas, IAC i COS al local de la CGT, aquest dijous a Tarragona NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dimecres, 21 Febrer 2018 13:59

Citen a declarar sis tarragonins per possible delicte de desordre públic. Una investigació dels Mossos d'Esquadra denuncia diversos manifestants durant la vaga general del 3 d'octubre a Tarragona. Aquesta denúncia múltiple ha encès diverses organitzacions sindicals antisistema. De fet, les vuit persones fitxades per la policia en aquesta investigació -sis estan denunciats i dos, de moment, identificats- estan vinculades a la CGT, CoBas, IAC i COS.

Els sindicats consideren que la citació és desproporcionada i "repressiva", que en l'atestat només es recullen arguments "ridículs" com ara pintades o talls de trànsit i que, per la mateixa regla de tres, s'haurien d'encausar milers de treballadors de Catalunya. Les organitzacions ho atribueixen a una intenció de llançar un "missatge de la por" i confien que s'acabi arxivant. De moment, a partir del 5 d'abril, els sis tarragonins citats, entre els quals els regidors cupaires Laia Estrada i Jordi Martí -sindicalista de la CGT-, hauran de comparèixer als jutjats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: