Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gabriel Rufián, omple les sales a Tarragona i a Torredembarra

Rufián (ERC): "L'única força que tenim és la gent, l'alternativa és rendir-se i la nostra aposta és no rendir-nos mai"

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián,-d'esquena- s'adreça al públic que va omplir la sala El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián,-d'esquena- s'adreça al públic que va omplir la sala ERC
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2018 08:10

El diputat d'Esquerra al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, va fer dues tertúlies amb molta participació dissabte passat a Torredembarra i al barri de Torreforta de Tarragona. Les dues sales van quedar petites amb quasi 200 persones que van voler escoltar al representant a Madrid. El republicà va començar el discurs destacant que "la sala està plena, però no hi som tots, falten quatre persones que estan a la presó", moment en què es van arrencar els aplaudiments. Seguidament, hva explicar que "ens sentim orgullosos dels resultats de les eleccions del 21 de desembre perquè hem tingut un bon resultat als barris" i va fer una menció al tema de la llengua afirmant que "la immersió lingüística és gràcies a persones de barri que van voler que els seus fills aprenguessin el català".

El diputat republicà va destacar que "volem restituir el Govern però no volem més persones a la presó" i va especificar que "no volem unes noves eleccions, els partits es posaran d'acord". Rufián va especificar que "l'adversari no s'asseu al Parlament sinó al Congrés dels Diputats o a l'IBEX 35". Finalment, Gabriel Rufián va exclamar que "l''única força que tenim és la gent, l'alternativa és rendir-se i la nostra aposta és no rendir-nos mai".

Els actes van estar amb la companyia dels càrrecs electes del territori com l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, els regidors de l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà i Mònica Alabart o el diputat per Tarragona, Jordi Salvador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: