Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus apadrinen la primera concentració a Riudoms

En la seva concentració a Riudoms, els Avis per la Llibertat han reunit més de 50 persones

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus s'han desplaçat a Riudoms Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus s'han desplaçat a Riudoms ADRIÀ DÍAZ
Societat Adrià Díaz-Maria Domingo/ Reus Digital
Dissabte, 17 Febrer 2018 14:56

El col·lectiu d'Avis i Àvies per la Llibertat continua creixent. Si el passat dimecres van ser a Cambrils, aquest dissabte els avis del Mercadal s'han desplaçat a Riudoms per donar suport a la primera concentració del grup al municipi, a a la plaça de l'Església, a partir de les 12 del migdia.

En la seva concentració a Riudoms, els Avis per la Llibertat han reunit més de 50 de persones. Per la seva banda, els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus continuen concentrant-se al Mercadal per reclamar l'alliberament dels 'Jordis', Junqueras i Forn i el retorn dels consellers i Puigdemont de Brussel·les.

De fet, en el seu manifest fundacional, el col·lectiu ja va anunciar que no deixarien de mobilitzar-se fins aconseguir aquest objectiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: