Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

SETEM Catalunya presenta els Camps de Solidaritat 2018 a Tarragona

Els participants podran escollir entre un total de 23 destinacions de l’Àsia, l’Amèrica Llatina o l’Àfrica

Imatge d'un dels viatges que realitza els Camps de Solidaritat del SETEM Catalunya Imatge d'un dels viatges que realitza els Camps de Solidaritat del SETEM Catalunya CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 09:36

Queden obertes les inscripcions per realitzar camps de treball amb SETEM Catalunya a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Els interessats en viure aquesta experiència podran assistir a una de les tres sessions informatives que es duran a terme al camp de Tarragona: el 20 de febrer a les 18:30 hores a la Sala de Juntes del Campus Catalunya de la URV de Tarragona; el 15 de març a les 19:00 hores al Centre cívic del Carme de Reus; i el 12 d’abril a les 19:00 hores al Centre cívic de Valls.

Els camps de treball permeten als voluntaris conèixer la realitat d’un país més a prop I conviure amb famílies de la regió. Els Camps del SETEM van celebrar l’any passat el seu 25è aniversari i durant aquests anys es calcula que més de 10.000 persones han viscut aquesta experiència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: