Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El col·lectiu d'Avis i Àvies per la Llibertat de Reus podria extendre's per poblacions de Catalunya

El grup decideix ampliar als dissabtes la trobada diària

Concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat Concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat REUSDIGITAL.CAT
Societat ACN
Dijous, 11 Gener 2018 08:03

El grup d'Avis i Àvies per la Llibertat de Reus col·laborarà amb altres poblacions de Catalunya per tal de crear nous col·lectius. Aquesta és una de les decisions que s'ha pres amb la creació d'un equip coordinador, el passat dilluns, amb la previsió que "la situació d'arbitrarietat política respecte el nostre legítim govern de Catalunya, amb els presos polítcs i els exiliats, s'allargui en el temps". D'aquesta forma han optat per "reorganitzar-nos per a un millor funcionament", així com ampliar la seva activitat amb la incorporació de noves accions més contundents.

En la primera trobada de l'equip coordinador s'han proposat altres possibles accions com mantenir contactes amb els familiars dels presos i dels exiliats, impulsar l'ús dels mocadors i dels llaços grocs, concretar responsables de les tasques diàries i de les relacions institucionals i amb la premsa. Els Avis i Àvies per la Llibertat també volen concretar el discurs programàtic del grup i organitzar debats, accions pedagògiques públiques, així com grans actes de suport i de protesta.

D'altra banda, el grup va ratificar aquest dimarts l'ampliació als dissabtes de la trobada diària, també a les 11:45h, amb el mateix format de donar tres tombs a la plaça del Mercadal, en silenci, per acabar amb els crits de suport i el cant dels Segadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: