Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya solidària ‘Cap infant sense joguina’ recull una seixantena de joguines a Vilallonga

Una quinzena d'infants del municipi s'han vist beneficiats

La campanya ‘Cap infant sense joguina’ ha recollit prop de 60 joguines a Vilallonga del Camp La campanya ‘Cap infant sense joguina’ ha recollit prop de 60 joguines a Vilallonga del Camp CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 18:22

La campanya solidària 'Cap infant sense joguina' ha recollit a Vilallonga del Camp al voltant de 60 joguines, una xifra més elevada que les darreres edicions. D’aquesta manera s’han pogut fer feliços una quinzena d’infants d’entre sis mesos i catorze anys i membres de famílies diferents del municipi, que són determinades pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa va néixer arran de la proposta realitzada per una jove vilallonguina i la porta a terme la regidoria de Benestar amb l’objectiu que cap infant del poble es quedi sense joguines en aquestes dates màgiques. L’Associació de Jòvens de Vilallonga és qui s’encarrega de la recepció de les joguines durant el Parc Infantil de Nadal del municipi i els veïns i veïnes porten d'una manera desinteressada i de forma altruista les joguines.

Des de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp es vol donar les gràcies “a totes les persones que han aportat joguines per als infants més desafavorits, ja que ha sigut l'edició en què s'han recollit més joguines, moltes joguines, que a la vegada han pogut ser repartides a les famílies que més ho necessitaven .”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: