Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 652

Ibarra (PSC): "Nosaltres apostàvem perquè no hi hagués fronts sinó ponts, però aquesta situació es manté i consolida"

La cap de llista del PSC per Tarragona manté que, tot i els dos blocs, la solució passa pel "diàleg, la negociació i el pacte"

Rosa Maria Ibarra i Carlos Castillo seran els diputats per Tarragona del PSC Rosa Maria Ibarra i Carlos Castillo seran els diputats per Tarragona del PSC T.CAROT
Societat
Divendres, 22 Desembre 2017 01:22

Rosa Maria Ibarra ha comparegut amb l'altre diputat i número 2 Carlos Castillo expressant en primer lloc l'alegria per l'alta participació "mostra de la qualitat i la salut democràtica". Ha agraïit els votants i el treball dels militants, que han permès consolidar la posició del partit "una mostra del muscle que mantenim el socialistes". La cap de llista del PSC també ha felicitat els partits guanyadors, "especialment Ciutadans" ha reconegut.

Després de reiterar la consolidació de resultats i variar la tendència dels darrers comicis, ha mostrat la seva preocupació pel "col·lapse de la situació, nosaltres apostàvem per què no hi hagués fronts sinó ponts, però aquesta situació es manté i consolida".

En relació al futur immediat ha apostat pel paper que els socialistes han exposat durant la campanya: "tenim la certesa que la solució passa per on diu el nostre partit: diàleg, negociació i pacte,... més enllà dels resultats electorals".

Com a conclusió, Ibarra ha constatat que la ciutadania s'ha polaritzat en dos fronts. Els militants i els interventors han acompanyat els candidats a la seu del partit, celebrant de forma discreta els resultats obtinguts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: