Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà, solidària amb La Marató

El municipi pretén igualar o millorar el recapte de 1.200 euros obtinguts l’any passat

La companyia rodenca Auca Teatre presentarà diumenge 'Per Nadal cada ovella al seu corral’. A la imatge, una representació anterior del grup La companyia rodenca Auca Teatre presentarà diumenge 'Per Nadal cada ovella al seu corral’. A la imatge, una representació anterior del grup CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Desembre 2017 15:12

Per ajudar en el recapte de La Marató de TV3 dedicat, aquest any, a les malalties infeccioses, Roda de Berà ha organitzat un gran nombre d’actes per igualar o millorar el recapte de l’any anterior (1200 euros). Una de les activitats que més participació i recaptació rep és el Torneig de Pàdel Solidari organitzat per l’Associació Juvenil Roda Jove, que es realitzarà durant tot el dissabte i el diumenge al matí a les dues pistes de la zona esportiva municipal Eixample. Aquest diumenge 17 de desembre, a les13:30h, es farà el lliurament de trofeus als guanyadors.

A més, durant tot el diumenge es realitzaran un gran nombre d’actes a la plaça de la Sardana, de les 09:30 a les 14:00h. Els actes començaran amb un esmorzar solidari, continuaran amb el tir amb arc, un vermut solidari i el caga tió gegant, que durà un gran nombre de sorpreses als nens, entre altres activitats. També es realitzarà un sorteig de dos sopars de Cap d’Any al Pavelló.

Altres actes

Diumenge 17 de desembre a la tarda, a partir de les 18:30h, es presentarà l’obra de teatre ‘Per Nadal cada ovella al seu corral’ de la companyia rodenca Auca Teatre al recinte teatral del Casino municipal. L’obra es repetirà el pròxim 23 de desembre a la mateixa hora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: