Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Solidaritat i música s'abracen per segon any al Conservatori de Reus

La jornada Música x Joguines preveu superar els més de 200 articles recollits per a Creu Roja a canvi d'una àmplia oferta de tallers d'iniciació i concerts

Un grup de nens atenen les explicacions de Xavier Lozano durant el taller de construcció d'instruments musicals al Conservatori de Reus Un grup de nens atenen les explicacions de Xavier Lozano durant el taller de construcció d'instruments musicals al Conservatori de Reus JORDI MARSAL/ ACN
Societat ACN
Dissabte, 16 Desembre 2017 14:22

Una joguina a canvi d'una àmplia oferta gratuïta de tallers d'iniciació i concerts. El Conservatori de Música de la Diputació de Reus ha estat aquest dissabte al matí l'escenari de la segona edició de la jornada Música x Joguines, una iniciativa solidària per recollir joguets per als nens de famílies més desafavorides dins de la campanya que té en marxa Creu Roja a la ciutat.

La resposta obtinguda l'any passat, primer any de la iniciativa, ha portat enguany a repetir-la. Les famílies aporten una joguina –això sí: nova, no bèl·lica ni sexista- i el centre els ofereix la possibilitat de gaudir de diversos concerts, o participar en tallers d'iniciació musical per a nadons o de construcció d'instruments musicals per als més joves. Les expectatives dels organitzadors són superar les 200 joguines recollides l'anterior edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: