Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fernández (PP): “Amb l’aprovació de la quarta fase del Palau d’Esports, el govern d’Espanya garanteix la celebració dels Jocs”

El cap de llista del PP per Tarragona afirma que “malgrat el que diuen alguns, la Generalitat, amb l’estabilitat que ha donat el govern d’Espanya, continua funcionant i tirant endavant projectes”

Alejandro Fernández (PP), al Parlament de Catalunya Alejandro Fernández (PP), al Parlament de Catalunya CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2017 21:04

El candidat del Partit Popular per Tarragona de cara a les eleccions del proper 21 de desembre, Alejandro Fernández, ha assenyalat que “amb l’aprovació del finançament per a la quarta fase del Palau d’Esports per part del Consell de Ministres, el Govern d’Espanya garanteix la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018”.

En aquest sentit, el candidat tarragoní ha recordat que “malgrat el que diuen alguns, la Generalitat de Catalunya, amb l’estabilitat que ha donat el Govern d’Espanya, continua funcionant i tirant endavant projectes”. El cap de llista popular ha afegit que “en poc més de sis mesos, Tarragona, Catalunya i Espanya viuran una gran cita esportiva com els Jocs Mediterranis 2018, que són un clar exemple que la col·laboració i la lleialtat institucional entre administracions és el camí a seguir per tirar endavant les coses”.

Alejandro Fernández ha manifestat que “aquesta és una gran notícia, perquè l’acord aprovat avui permetrà enllestir un dels equipaments estrella dels Jocs Mediterranis a la ciutat de Tarragona, el Palau d’Esports”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: