Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vimbodí i Poblet recapta 5.490€ per la Marató de TV3

La festa per recaptar fons i les activitats prèvies han aconseguit la millor xifra dels darrers tres anys

La festa per a la Marató de TV3 de Vimbodí i Poblet va aconseguir la millor xifra dels últims anys La festa per a la Marató de TV3 de Vimbodí i Poblet va aconseguir la millor xifra dels últims anys CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 13:20

La festa per a la Marató de TV3 de Vimbodí i Poblet ha aconseguit recaptar un total de 5.490,53 €, una xifra que supera les edicions de 2016 i 2015. La festa organitzada per l’Ajuntament en col•laboració amb entitats ciutadanes i voluntaris particulars ha estat l’acte central per recaptar fons, juntament amb la resta d’actes previs.

L’alcalde del municipi, Joan Güell, ha destacat les aportacions dels veïns i veïnes en el volum de la recaptació: “Disposar d’aquest grau d’implicació de la ciutadania en aquesta festa solidària col•lectiva és tot un luxe per al municipi; ens en sentim molt satisfets”. Aquest any, els actes han comptat amb la participació d’una quinzena d’associacions i col·lectius de caràcter cultural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: