Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont tancarà el míting d’inici de campanya de Junts per Catalunya a Reus

A l’acte també que se celebrarà aquest dimarts 5 de desembre, a les 20h, al Teatre Bartrina també hi participaran els dos primers de la llista a Tarragona, Eusebi Campdepadrós i Teresa Pallarès

Carles Puigdemont tancarà des de Brussel·les el míting d'aquesta nit a Reus Carles Puigdemont tancarà des de Brussel·les el míting d'aquesta nit a Reus CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 08:43

La candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona obrirà els mítings de la campanya electoral del 21-D a Reus, concretament al Teatre Bartrina, aquest dimarts 5 de desembre, a les 20h.

L’acte, que serà presentat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer (PDeCAT), comptarà amb la participació del president de la Generalitat i cap de cartell per Barcelona, Carles Puigdemont, que clourà l’acte amb una intervenció des de Brussel·les. Prèviament parlaran els candidats 1 i 2 per Tarragona, Eusebi Campdepadrós i Teresa Pallarès, respectivament, així com la número 6, Assumpció Castellví, i el número 7, Joaquim Calatayud.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: