Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alejandro Fernández: “El PP és la garantia per mantenir els motors econòmics de Tarragona"

El cap de llista del PP per Tarragona ha afirmat que “afrontem unes eleccions restituents que han de servir per restituir l’economia, la convivència i les institucions”

Alejandro Fernández (PP) va obrir a Reus la campanya electoral amb la seva candidatura Alejandro Fernández (PP) va obrir a Reus la campanya electoral amb la seva candidatura CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 08:33

El cap de llista del PP per Tarragona a les eleccions del proper 21-D, Alejandro Fernández, ha afirmat que “el Partit Popular és l’única garantia per mantenir els motors econòmics de Tarragona: el turisme, la indústria i l'agricultura”. En l’inici de la campanya electoral a Reus, el candidat popular va assenyalar que “amb la defensa d’aquests tres pilars i amb l’aposta pel restabliment de la convivència ens presentem a unes eleccions en què volem ser decisius a la província de Tarragona per tal de construir una alternativa al separatisme i governar”.

Alejandro Fernández ha destacat que “quan alguns parlen d’eleccions constituents, nosaltres considerem que aquestes són unes eleccions restituents, que han de servir per restituir l’economia, la convivència i les institucions que els separatistes es van carregar el passat 7 de setembre amb les lleis de desconnexió”.

El candidat popular ha estat acompanyat pels membres de la llista electoral, als que ha definit com “un grup d’homes i dones de perfils diversos i compromesos amb la província, que tenen experiència de govern i que s’han sumat a una aventura que estem convençuts que serà molt exitosa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: