Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Les entitats han fet lectura d'un manifest i, durant tot el dia, es pot visitar la Fira d'entitats del Consell Municipal de la Discapacitat

La regidora Anna Santos, acompanyada de membres d'entitats socials, durant la lectura del manifest La regidora Anna Santos, acompanyada de membres d'entitats socials, durant la lectura del manifest MAURI FERNÁNDEZ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 14:36

La Rambla Nova de Tarragona ha acollit aquest matí els actes de commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Des de les 10h fins a les 13:30h, al tram entre els carrers Comte Rius i Sant Francesc, s’està duent a terme una Fira d’entitats del Consell Municipal de la Discapacitat, cançons, danses tradicionals, zumba, teatre, etc. per tal visualitzar i reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

A les 12h, s’ha realitzat la lectura del Manifest de la Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual. El manifest “Tenim drets! Respectem-los i defensem-los” l’han llegit membres del Consell Municipal de la Discapacitat de les següents associacions: STO Solc, Associació de Lagingectomitzats de Tarragona i Comarques, Associació Niemann-Pick, Fundació Estela i Fundació Privada Onada.

El actes estan organitzats pel Consell Municipal de la Discapacitat de l’àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la Federació Mestral Cocemfe, Associació Aurora, Associació Ment i Salut La Muralla, Fundació Onada i Europe Direct.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: