Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou sistema d’avís davant risc nuclear a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El sistema compta amb una sirena d’avis massiu que ha estat instal•lat a l’Almadrava, nucli molt proper a la central nuclear

La sirena d’avís a la població davant d’un risc nuclear o de qualsevol emergència s'ha instal·lat a l’Almadrava La sirena d’avís a la població davant d’un risc nuclear o de qualsevol emergència s'ha instal·lat a l’Almadrava CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 23 Novembre 2017 17:58

L’Almadrava és un nucli de població molt pròxim a la central nuclear Vandellós II, per això, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha instal·lat un sistema d’avís a la població davant d’un possible risc nuclear. En tot cas, el dispositiu podrà ser utilitzat per a qualsevol altra situació de risc o emergència.

El projecte d’implantació d’aquest sistema d’avís d’alta potència, que té un pressupost de gairebé 38.000 euros, inclou la integració amb el sistema de megafonia existent als altres nuclis del municipi (a Masboquera, Masriudoms, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant).

Els elements que s’hi han instal•lat són: una sirena d’avís massiu a la població, una estació meteorològica i un Centre de Control en les dependències municipals de Protecció Civil de l’Hospitalet de l’Infant. Des d’aquest Centre de Control es podrà activar i desactivar la sirena, que emet un senyal d’avís d’alerta que es pot sentir a tot el nucli.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: