Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC es presenta a les eleccions amb l’objectiu “de recuperar les institucions”

Els republicans han presentat la seva llista a Tarragona encapçalada amb el que era el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Òscar Peris

Futura família de la candidatura d'ERC a la demarcació de Tarragona Futura família de la candidatura d'ERC a la demarcació de Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Societat Marina Martínez
Dimarts, 21 Novembre 2017 16:30

ERC ha presentat aquest matí la llista amb la que es presentaran a les eleccions del 21D encapçalada pel que fa poc era el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Òscar Peris. L’objectiu dels republicans és “recuperar les institucions i el mandat democràtic que, actualment, es troba segrestat pel 155 i alhora alliberar els presos polítics”. A més, ERC remarca que “hem de fer república i recuperar totes les lleis que tenim bloquejades com la de la pobresa energètica”.

La candidatura de la demarcació de Tarragona està formada per una llista cremallera que ve confeccionada per home-dona. Entre els membres que la formen es troba la regidora reusenca, Noemí Llauradó; l’exsecretari d’Hisenda, Lluís Salvadó; la membre de l’ANC, Irene Fornós o la periodista vallenca, Raquel Sans, que ocupa el sisè lloc. Peris defineix la candidatura de “forta i potent” i fa una crida a les eleccions del 21D per “recuperar tot plegat de la millor manera que ho sabem fer com és a les urnes”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: