Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell recull 27 tones de roba en sis mesos

La Fundació Humana té instal·lats 23 contenidors a Calafell i Segur de Calafell

Contenidors de la Fundació Humana, que els veïns fan servir per garantir un segon ús a la seva roba Contenidors de la Fundació Humana, que els veïns fan servir per garantir un segon ús a la seva roba AJ. DE CALAFELL
Societat Cati Morell / Taempus
Diumenge, 08 Octubre 2017 14:27

La Fundació Humana ha recollit 27.184 quilos de tèxtil usat a Calafell i Segur de Calafell durant el primer semestre d’enguany. Aquesta xifra representa un augment del 3,74% respecte al mateix període de l’any 2016, que confirma una tendència a l’alça tant al municipi com a la resta de Catalunya. I les tones recollides al nostre municipi en aquest primer semestre representen, gràcies al reciclatge i la reutilització, un estalvi de 86,1 tones de CO² a l’atmosfera.

La fundació té instal·lats al municipi de Calafell 23 contenidors ubicats en llocs de fàcil accés (al desembre del 2015 es va ampliar en 7 el nombre de punts de recollida). Els ciutadans hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals se’ls pot donar una segona vida. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids.

Segons Humana, a Catalunya, les causes de l’increment són la instal·lació de més contenidors, una major consciència mediambiental per part de la ciutadania i un clar interès per promoure-hi un model d’economia circular que perllongui la vida del tèxtil. Els ciutadans aposten per donar una segona vida a la roba usada gràcies a l’esforç que ajuntaments, empreses i entitats fan per garantir la finalitat social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: