Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Montblanc dona suport a la democràcia i al dret a decidir

La Unió de Botigures i Comerciants de Montblanc denuncia "l'actitud repressiva, autoritària i amenaçadora" de l'Estat espanyol

Els comerciants de Montblanc han denunciat els darrers fets ocorreguts a Catalunya Els comerciants de Montblanc han denunciat els darrers fets ocorreguts a Catalunya UBCM
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2017 13:08

La UBCM, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, ha expressat a través d'un comunicat el seu suport a les institucions catalanes, representades pels ajuntaments i alcaldes, el govern de la Generalitat i el Parlament; així com a les entitats i ciutadans que treballen pacíficament per garantir l’exercici del dret a decidir arreu del país.

La UBCM rebutja tota vulneració de drets civils essencials, com la patida els darrers dies pels servidors públics empresonats i els alcaldes encausats en fer complir el legítim anhel dels ciutadans de ser consultats sobre el seu futur en el marc d’un referèndum. L'entitat recorda que aquesta voluntat majoritària "ha estat expressada legal, pacífica i democràticament pel poble català en les darreres convocatòries electorals".

Els comerciants de Montblanc denuncien l’actitud "repressiva, autoritària i amenaçadora amb la qual govern i la judicatura espanyola pretenen impedir el dret a decidir i la llibertat d’expressió de tota la societat catalana".

Alhora, la UBCM s’adhereix a les mobilitzacions en defensa de la democràcia, impulsades pels veïns, els partits polítics, els ajuntaments i moltes associacions de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: