Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

La Guàrdia Urbana identifica membres del Bou de Reus i de la CUP per fer campanya pel referèndum

Ho fa complint les ordres dictades per la fiscalia, que vol evitar la votació de l'1-O

Els agents identifiquen als membres del Bou de Reus Els agents identifiquen als membres del Bou de Reus XAVIER JOANPERE
Societat
Dilluns, 18 Setembre 2017 10:42

Diversos agents de la Guàrdia Urbana han identificat, a la porta de l'Ajuntament, els membres que portaven el Bou de Reus perquè la bèstia tenia penjat un cartell a favor del referèndum i un domàs d'Òmnium Baix Camp a favor de la independència. Els agents han demanat que els retiressin "sota l'amenaça de trucar als ARRO" dels Mossos d'Esquadra, segons denuncia el Bou de Reus a Twitter. Finalment, però, sense retirar-los, han pogut continuar l'acte. El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, els ha agraït l'acció en un tuit, on ha dit que "ningú podrà aturar la veu d'un poble". "Sense perdre el somriure, units, alegres i combatius", ha escrit Cuixart.

La policia local ha complert així amb les ordres donades per la fiscalia d'informar sobre qualsevol acció reivindicativa a favor de l'1 d'octubre, malgrat que l'alcalde, Carles Pellicer, s'ha mostrat a favor del referèndum i va signar un manifest a favor del mateix, conjuntament amb els grups municipals del PDeCAT, ERC i la CUP.

Després de la identificació, el Bou de Reus ha continuat amb la seva marxa, en el marc del correvermuts que es realitza, aquest diumenge al migdia, pels carrers del centre. També hi participen el Bou Tradicional de Valls, el Bou de Valls i la el grup musical Bandsonats.

Identificació a la nit de membres de la CUP

Agents de la Guàrdia Urbana també han identificat membres de la CUP, a l'avinguda de la Salle de Reus, cap a les 10 de la nit, per penjar cartells a favor del 'sí' en el referèndum. El partit ha denunciat aquest acció al seu twitter i ha assegurat que dimarts hi haurà una encartellada massiva per la ciutat.

Així mateix, agents de la Policia espanyola vestits de paisà també van intervenir 50 cartells a favor del referèndum a 4 joves al centre de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: