Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona posa en marxa una campanya d’arranjament de la via pública

La Brigada d’Intervenció Ràpida reforça el servei amb 7 operaris que faran reparacions durant tres setmanes en tots els barris i zones de la ciutat

Imatge d'arxiu de la Bir en una de les seves actuacions Imatge d'arxiu de la Bir en una de les seves actuacions CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 06:00

L’Ajuntament de Tarragona ha engegat la campanya ‘Tarragona, posa’t a punt’, que consisteix en una actuació global en tota la ciutat amb la finalitat d’arranjar el paviment asfàltic i reparar les voreres de carrers i places, així com l’enrajolat o qualsevol altre desperfecte que es trobi a la via pública. Aquesta actuació es va iniciar el passat dilluns, 7 d’agost, i es preveu que finalitzi en uns sis mesos aproximadament, el temps calculat per fer totes les reparacions pertinents. Primer, s’actuarà a la zona dels barris de Ponent, durant tres setmanes, i després serà el torn del centre de la ciutat fins a arribar a la Part Baixa de la mateixa.

El conseller d’Espais Públics, José Luís Martín, ha explicat que “la Brigada d’Intervenció Ràpida (Bir) no només no s’atura sinó que intensifica la seva tasca amb l’objectiu de millorar, encara més, l’espai públic de Tarragona”. Precisament, la Bir ja està treballant en el primer punt d’actuació de la ciutat, des del passat dilluns, als barris de Ponent: La Floresta, L'Albada, Parc Riu Clar, Torreforta, El Pilar, Torrenova, La Granja, Icomar i Riu Clar. En total, es preveuen 34 actuacions en aquesta zona, on els operaris de la Bir treballaran durant tres setmanes, fins a finals del mes d’agost.

La següent zona que s’arranjarà serà el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.

Reforç del servei de la Brigada d’Intervenció Ràpida

La conselleria d’Espais Públics treballa amb la previsió d’actuar de forma intensiva en l’arranjament de paviment, asfalt i altres reparacions una mitjana de tres setmanes per zona, per la qual cosa a principis de l’any vinent estaria tota la ciutat a punt. Per aconseguir-ho, la Brigada d’Intervenció Ràpida reforçarà el seu servei en 7 operaris, que s’afegeixen als que actualment treballen a la ciutat.

La Bir va ser creada el juliol de 2008 per la conselleria d’Espais Públics i des de llavors ha realitzat 24.974 actuacions. Només el 2016 es van realitzar 3.121 intervencions, un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol•locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltats. Així doncs, el recompte deixaria un resultat de 13 actuacions diàries. A més, aquest servei es complementa amb el de la Brigada Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: