Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona crearà un punt d’informació d’entitats socials i voluntariats

La ciutat acollirà el 27 de maig el TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès

Imatge d'arxiu d'un estand de l'entitat AICEC-ADICAE al TAST Social Imatge d'arxiu d'un estand de l'entitat AICEC-ADICAE al TAST Social AICEC-ADICAE
Societat Joanna Masip
Dijous, 18 Mai 2017 11:54

El tram central de Rambla Nova serà l’escenari de la 4a edició del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, el proper dissabte 27 de maig. La regidora de Voluntariat, Elisa Vedrina, ha expressat que aquesta iniciativa “permet fer més visible la tasca que fan les organitzacions de la ciutat”. A més, Vedrina ha afegit que Tarragona properament podrà disposar d’un punt de voluntariat, és a dir, un lloc on les entitats socials es puguin donar a conèixer i les persones que vulguin fer algun voluntariat es puguin informar de l’oferta que hi ha.

Un total de 23 entitats de la comarca mostraran la seva activitat al TAST Social de les 10.00 h a les 20.00 h mitjançant un estand. Com és habitual, la jornada proposa una “programació dinàmica i el més participativa possible” amb un conjunt d’activitats, ha explicat la coordinadora de la Federació Catalana del Voluntariat Social a Tarragona, Anna Trillas. Per aquest motiu, aquest any hi haurà una ruta enigmàtica inclusiva, en la que participaran persones amb i sense discapacitat, per conèixer la ciutat. També hi haurà un ‘Vermut Swinguero’, classes de ball, una batucada i tallers, entre altres. La trobada finalitzarà amb l’entrega de premis del 8è Concurs de relats de Voluntariat.

Com a novetat d’enguany, la Federació Catalana de Voluntariat Social a Tarragona (FCVS) ha tingut la possibilitat de col•laborar amb l’escola de l’Arrabassada per parlar amb els nens i nenes de què és i què suposa un voluntariat. Les conclusions que han extrets els infants les han plasmat en quadres, que s’exposaran durant la trobada. D’altra banda, la tècnica de la FCVS a Tarragona, Cristina Rodríguez, ha comentat que la trobada serveix per “mostrar a les empreses i a la societat la tasca transformadora que fa la gent voluntàriament”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: