Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc recorda les grans mobilitzacions del procés independentista

En una exposició organitzada per Montblanc i Conca per la Independència per celebrar el seu cinquè aniversari

Es tracta d'una exposició organitzada per Montblanc i Conca per la Independència per celebrar el seu cinquè aniversari Es tracta d'una exposició organitzada per Montblanc i Conca per la Independència per celebrar el seu cinquè aniversari ANC
Societat El Punt Avui
Dissabte, 13 Mai 2017 12:39

Montblanc i Conca de Barberà per la Independència, assemblees locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), van celebrar ahir el seu cinquè aniversari amb una exposició que recorda les principals mobilitzacions populars del procés independentista fetes a Montblanc i a la comarca i impulsades per l'entitat. La mostra '5 anys de lluita. Del somni al referèndum' es pot veure al claustre de Sant Francesc de Montblanc durant tot el cap de setmana.

El muntatge aplega portades de diari –entre les quals d'El Punt Avui–, mig centenar de fotografies, material audiovisual i marxandatge polític editat durant aquests cinc anys. El primer acte va ser la Marxa per la Independència al monestir de Poblet, al qual en van seguir d'altres, que també van tenir una alta participació ciutadana, com ara l'Encesa de l'Estelada i l'Envoltem la Muralla (2013). “Som el fruit de l'empenta de la societat civil, com a moviment transversal que reflecteix la necessitat i la voluntat popular per impulsar el procés cap a la independència”, assenyala la coordinadora de Conca de Barberà per la Independència, Anna Lafebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: