Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades recapta més de 4.500 euros per als refugiats

Èxit del sopar solidari 'From Reus to Hellas' en favor dels refugiats

El sopar solidari de l'Ajuntament de Prades va recaptar fons per als socorristes que ajudaran als refugiats El sopar solidari de l'Ajuntament de Prades va recaptar fons per als socorristes que ajudaran als refugiats CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 24 abril 2017 12:47

El sopar solidari 'From Reus to Hellas' organitzat per l'Ajuntament de Prades ha estat un èxit. L'esdeveniment, que va tenir lloc aquest darrer dissabte 22 d'abril, va recaptar fons que posteriorment seran destinats al projecte 'From Reus to Hellas'. Una iniciativa que reunirà 12 socorristes que el 27 d'abril viatjaran a un camp de refugiats de Lesbos (Grècia), per socórrer a persones, ensenyar a nedar als infants i donar material de natació als nens que tenen pànic al mar.

D'aquesta manera, Prades s'implica de manera activa a favor dels refugiats per defensar la seva situació. Finalment, la quantitat recaptada va ser de 4.725 euros, que ajudaran als 12 nedadors en la seva tasca social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: