Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primer Fòrum independent dels drets humans a Tarragona

Unes 25 entitats debatran diumenge eines perquè la ciutat “guanyi vida” i es vertebri en valors humans, socials i sostenibles

Cartell del 1r Fòrum en drets humans de Tarragona Cartell del 1r Fòrum en drets humans de Tarragona CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Març 2017 11:24

El local de l’Associació Puentes Intercultura, situat al Port Esportiu de Tarragona, -al costat de la platja del Miracle baixant les escales-, acollirà aquest diumenge 26 de març, de les 10 a les 22h, el 1r Fòrum en drets humans de Tarragona. Amb el lema ‘Com imagines la ciutat que vols?’, membres de 25 entitats socials, culturals i ecologistes posaran en comú el seu model de ciutat que passa per “donar més vida” al teixit associatiu de Tarragona.

El Fòrum, organitzat per Derechos en Acción, neix amb els objectius de contribuir a la transformació social, el desenvolupament democràtic i l’humanitat sostenible. La intenció dels col•lectius participants és vertebra una Tarragona sustentada en valors humans, socials i sostenibles.

Cada entitat o plataforma disposarà de 30 minuts per fer exposar la seva ponència. Entre les nombroses entitats participants n’hi ha de tant diverses com Puentes Itercultura, la Plataforma Salvem la Platja Llarga, la Plataforma Oppida, Stop Mare Mortum, la Coordinadora Tarragona Patrimoni per la Pau, l’Associació de senegalesos i amics del Senegal, Ecologistes en Acció, Künstainer o la comissió de drets humans del Col·legi d’Advocats de Tarragona, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: