Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Falset es proposa ‘Regalar somriures'

L’objectiu de la iniciativa de Pallassos Sense Fronteres és recaptar fons per als refugiats

Pallassos Sense Fronteres en una imatge d'arxiu a Etiòpia Pallassos Sense Fronteres en una imatge d'arxiu a Etiòpia CEDIDA
Societat Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 24 Març 2017 11:30

Amb el lema Regalem somriures amb Pallassos sense Fronteres, Falset viurà aquest dissabte i diumenge el segon Cap de Setmana Solidari. L'objectiu és recaptar fons per ajudar els refugiats a través d'aquesta ONG i per aconseguir-ho s'han preparat tot un seguit d'actes.

El primer serà la tertúlia de dissabte al migdia al teatre l'Artesana que tindrà la participació de Mònica Terribas, David Fernàndez, Jaume Mateu (Tortell Poltrona, fundador de Pallassos sense Fronteres), Miquel Puig i Jordi Soldevila. Tot seguit, està previst un vermut solidari. El mateix espai, a la tarda, acollirà l'actuació del pallasso Tortell Poltrona i, en acabar, es farà una xocolatada popular. La vetllada de dissabte s'allargarà amb sopar solidari al Castell.

L'endemà diumenge, es disputarà el partit de futbol Falset Esportiu – Bonavista. A tot plegat s'hi afegiran diversos sortejos, venda de vi solidari i més actes el pròxim dissabte 1 d'abril, com la tirada al plat organitzada per l'Associació de Caçadors i la cercavila i xocolatada popular a la plaça de la Quartera preparada per la Colla Gegantera de Falset.

Pallassos sense Fronteres, a qui es destinaran els diners recaptats, és una ONG d'ajuda humanitària que té per objectiu millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: