Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació formarà i donarà feina a 50 persones de la demarcació

Amb aquest projecte es realitzaran millores en entorns naturals i urbans de 119 municipis

Signatura dels convenis dels Plans d'Ocupació entre la Diputació de Tarragona i els 10 Consells Comarcals. Signatura dels convenis dels Plans d'Ocupació entre la Diputació de Tarragona i els 10 Consells Comarcals. CEDIDA
Societat Marina Martínez
Dijous, 23 Març 2017 16:47

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb els Consells Comarcals, impulsa un any més els Plans d’Ocupació Comarcals amb l’objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. En total es contractaran a 50 persones de la demarcació que se’ls hi oferirà formació i feina durant sis mesos.

A cada comarca, un grup de cinc persones –quatre peons i un responsable- que fins ara es trobaven en situació d’atur seran contractades, seleccionades i dirigides per la Diputació per posar-se al servei dels projectes que els Consells Comarcals hauran triat, atenent a les necessitats dels municipis, per ser executats. Durant el període de sis mesos, els beneficiaris també rebran formació complementària per afavorir la posterior inserció al mercat laboral. A més, en finalitzar el pla, la Diputació també els oferirà suport en la recerca activa de feina i els farà un seguiment per avaluar la seva situació laboral. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha destacat que des de 2013 s’ha proporcionat feina a 257 ciutadans i “hi ha una garantia gairebé certa de que després tindran una inserció en els mecanismes laborals en la nostra regió”.

Millores en 119 municipis

Enguany, els Plans d’Ocupació Comarcal se centren majoritàriament en l’especialitat forestal, llevat del Pla de la Conca de Barberà que estarà orientat a l’entorn urbà. Es realitzaran millores en un total de 119 municipis i el pressupost que destinarà la Diputació per a la realització dels 10 plans és de més de 500.000 euros. Algunes de les actuacions seran, en el cas del Tarragonès, la prevenció d’incendis en zones periurbanes i s’actuarà a Salomó, la Nou de Gaià o El Catllar; o, en el cas del Baix Camp algunes de les tasques seran al camí de la Serra del Pou, al municipi de l’Albiol i al camí de la font de l’Irla a Vandellòs i l’Hospitalet de L’Infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: