Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conseller Jané anuncia que la comissaria de Torredembarra començarà a construir-se l'any vinent

El conseller d’Interior ha presidit aquest divendres la reunió de la Junta Local de Seguretat de Torredembarra

La Junta de Seguretat de Torredembarra reunida divendres La Junta de Seguretat de Torredembarra reunida divendres CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Febrer 2017 08:37

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha presidit aquest divendres a la tarda la Junta Local de Seguretat del municipi. Jané ha anunciat que aquest any 2017 està previst l’encàrrec i redacció del projecte de la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra: “L’acord amb l’ajuntament ja el tenim; el meu desig és deixar tancada la tramitació aquest any, i l’any que ve començar a construir la comissaria”. Jané ha posat en valor el punt estratègic on s’ubicarà la nova instal·lació, i ha dit que serà positiu per la zona del Baix Gaia.

El titular d’Interior ha fet un balanç positiu de les dades de seguretat al municipi, i ha destacat que els fets delinqüencials a Torredembarra s’han reduït prop d’un 9% el 2016 respecte el 2015. La tipologia de delictes que més s’han reduït són els delictes contra les persones (17%) i els de trànsit (42%). Tot i així, hi ha tipologies que contínuen preocupant, com són els robatoris amb força a domicili: “Aquests fets han augmentat, passant de 97 fets a 114, el què ens obliga a continuar treballant entre tots per invertir la tendència”.

A la reunió també hi han assistit el director general de l’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director del CAT112, Federic Adan, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; el sotsinspector cap de la Policia Local, Miquel Àngel Marchal; i l’intendent cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Jaume Giné, entre d‘altres autoritats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: