Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada nocturna per conèixer el passat medieval de Constantí

La visita guiada es farà el proper divendres 8 de setembre

Les muralles de Constantí Les muralles de Constantí ARXIU/ RICARD BALLO
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Setembre 2017 19:40

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquest divendres 8 de setembre una visita guiada pel Constantí medieval. L’activitat, emmarcada dins dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, comptarà amb l’acompanyament i les explicacions del gestor de patrimoni cultural, Ferran Marín, un dels millors coneixedors del Constantí medieval, autor de monografies històriques sobre l'Ermita de Sant Llorenç i l'Hospital de Constantí. També és autor de la novel·la històrica 'Gastó de Constantí', el llibre que ha protagonitza la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal d’aquest mes de setembre.

La visita nocturna permetrà descobrir els orígens del poble de Constantí: l'estructura urbanística, la muralla i els portals, l’església romànica o el castell de l'arquebisbe. Abans d’aquesta visita guiada es farà un sopar popular al Parc de la Muralla, a partir de les 22 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: