Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pas endavant per al projecte de rehabilitació de Ca Xapes

Es preveu que la redacció tècnica del projecte de rehabilitació de l'històric edifici de Valls estigui s'enllesteixi aquest estiu

Reunió entre l'Ajuntament de Valls, la Llar del Jubilat i l'empresa Vectia Ingenieria per tractar del projecte de rehabilitació de Ca Xapes Reunió entre l'Ajuntament de Valls, la Llar del Jubilat i l'empresa Vectia Ingenieria per tractar del projecte de rehabilitació de Ca Xapes CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 10:51

L'Ajuntament de Valls es va reunir ahir amb la junta de la Llar del Jubilat de Valls i l’empresa Vectia Ingenieria SLU, firma que serà la responsable de la redacció del projecte bàsic i executiu de les obres de rehabilitació de l’edifici de Ca Xapes. L’empresa  redactarà, per un import de 39.930 euros IVA inclòs, el projecte de Ca Xapes. Es preveu que la redacció tècnica del projecte de rehabilitació de l’històric edifici per acollir la Llar del Jubilat estigui enllestit durant aquest estiu.

A la reunió hi van participar el president de la Llar del Jubilat, Joaquim Esteve, acompanyat per la junta de l’entitat, així com l’alcalde de Valls, Albert Batet, i els regidors de Benestar Social, Jordi Cartanyà, i d’Urbanisme i Actuacions Públiques, Judit Fàbregas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: