Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

200 figurants a la Fira Modernista del Penedès

L'Arboç programa aquest cap de setmana uns 50 actes, visites a La Giralda i Cal Pons i presenta la música com a eix temàtic de la fira 

La fira ofereix la possibilitat d'accedir i visitar edificis patrimonials de l'Arboç com ara la Giralda La fira ofereix la possibilitat d'accedir i visitar edificis patrimonials de l'Arboç com ara la Giralda S.SEDÓ/ AJUNT. DE L'ARBOÇ
Patrimoni Maria J. Ramos/El Punt Avui
Dissabte, 29 abril 2017 08:25

L'Arboç torna enrere en el temps demà i diumenge per capbussar-se en el modernisme, la seva època més esplendorosa. Per aconseguir-ho s'ha preparat un programa amb més de cinquanta actes i destaca sobretot la Marató de Teatre d'Època al Carrer, amb més de 200 figurants i dotze companyies encapçalades per l'Elenc Artístic Arbocenc.

D'altra banda, la música serà aquest any l'eix temàtic de la fira. Destaquen els dos concerts dels 14 Solistes d'Òpera, de la Coral Polifònica del Vendrell, el dia 29 a La Giralda. Cal dir que durant la fira es pot accedir a aquest singular edifici a un preu mòdic. La visita guiada i teatralitzada serà al castell de Bellesguard (Cal Pons). Tots dos edificis patrimonials seran el marc d'actes que se sumen al tradicional mercat modernista, tallers, música ambulant i jocs populars i de circ per a la canalla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: