Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa de la Festa va tancar dissabte a causa de les goteres

El portaveu del PDeCAT a Tarragona, Albert Abelló, demana al govern que faci les obres de millora per acabar amb les filtracions d'aigua

Imatge de les filtracions d'aigua d'aquest cap de setmana a la Casa de la Festa Imatge de les filtracions d'aigua d'aquest cap de setmana a la Casa de la Festa CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Març 2017 16:18

La Casa de la Festa de Tarragona va haver de tancar les portes dissabte passat després de patir una nova inundació a causa de la pluja. El portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, Albert Abelló, ha lamentat que "s'està posant en perill el nostre patrimoni festiu" i ha assenyalat que, a causa de les filtracions d'aigua, els baixos dels vestits dels Gegants Moros, inaugurats per Santa Tecla, "han aparegut mullats", segons Abelló.

Per aquest motiu, el portaveu del grup de l'oposició ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP-Unió) que realitzi obres de millora a la Casa de la Festa per acabar definitivament amb les filtracions d’aigua. “Des que es va inaugurar, l’any 2008, aquest equipament pateix goteres i problemes per la manca de manteniment”, ha manifestat Abelló, que ha recordat que la Casa de la Festa “és l’espai on es conserven i s’exposen els elements patrimonials del Seguici Popular, que són d’un valor incalculable”.

Abelló ha recordat que fa un any i cinc mesos que el ple va aprovar per unanimitat la moció presentada pel seu Grup Municipal que acordava convertir la Casa de la Festa amb un referent cultural. “Es tracta d’un dels espais culturals més visitants de la ciutat, que rep més de 2.000 persones cada mes”, ha assenyalat el portaveu del Partit Demòcrata.

És per tot això que Abelló reclama que es realitzi un estudi exhaustiu dels actuals problemes estructurals que existeixen a la Casa de la Festa i es procedeixi, el més aviat possible, a executar les obres de millora necessàries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: