Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT ofereix una visita teatralitzada a la Vil·la romana del Munts

L’activitat vol introduir els visitants a la vida quotidiana de l’època romana

Imatge de la representació teatralitzada del MNAT Imatge de la representació teatralitzada del MNAT MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 09 Març 2017 12:31

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ha organitzat una visita teatralitzada pel proper diumenge 12 de març. L’activitat s’emmarca dins del programa ‘Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta’, pensat per a famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida al voltant del passat romà.

‘Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la’ és una activitat on els senyors de la vil·la, vestits d’època, guiaran a través del que seria la seva casa i mostraran com devia ser la vida quotidiana en aquell entorn. Això s’aconseguirà a través d’un recorregut a la vil·la i la manipulació de reproduccions d’objectes i d’un quadern d’activitats.

L’activitat tindrà lloc a la Vil·la romana dels Munts a les 11:00 h i té una durada aproximada de 2 hores. El preu és de 5€ per persona però els nens tindran entrada gratuïta presentant el carnet del Club Súper 3. Per realitzar la visita cal fer reserva prèvia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: