Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Tarraco romana en 3D

La web oferirà una nova visió del monuments històrics de la ciutat

Imatge del Fòrum Provincial de Tarragona, un dels monuments que es podrà veure en 3D Imatge del Fòrum Provincial de Tarragona, un dels monuments que es podrà veure en 3D TARRAGONA.CAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 16 Febrer 2017 12:32

La Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han signat un conveni específic de col·laboració per crear una web que ofereixi panoràmiques virtuals en 3D de diferents monuments de la Tarraco romana.

En aquest nou portal digital, els visitants podran veure, des de diferents perspectives, l’aspecte que tenien en època romana els principals edificis públics de la ciutat. Els monuments escollits per iniciar el projecte són el Fòrum Provincial, el Circ, l’Amfiteatre, la Torre dels Escipions i l’Arc de Berà.

Les panoràmiques virtuals en 3D, les quals oferiran una nova visió de la ciutat en l’època romana, són resultat d’anys d’investigació de l’equip de professors i arqueòlegs dirigits pels catedràtics de la URV, Joaquín Ruiz i Ricardo Mar. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: