Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sector turístic aplaudeix el nou Centre Recreatiu i Turístic

La FEHT preveu que el nou BCN World serà un nou motiu per visitar la Costa Daurada i provocarà una millora de la qualitat del establiments turístics

Imatge virtual del nou Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. Imatge virtual del nou Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. CEDIDA.
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Desembre 2016 10:50

El president de la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona (FEHT), David Batalla, ha recolzat - a través d'un comunicat -el Pla Director Urbanístic del Consorci del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, aprovat aquesta setmana, perquè es considera que aquest tipus de projectes aporten beneficis des de dos punts de vista: Per un cantó, s'augmenten els motius pels quals s'ha de venir a visitar la Costa Daurada amb una oferta que ara mateix no existia. Per l'altre, suposarà un augment de la qualitat dels tipus d’establiments turístics disponibles, que van en la línia dels 100 milions d’euros anuals que estan invertint els empresaris des de fa uns anys, assenyala el comunicat.

Per Batalla, aquest projecte "suposa una oferta complementària a la que ja existeix". La federació record que, de tot l'espai, un 16% es dedicarà a esdeveniments i congressos; un 7% a oferta de botigues d’alt nivell, i només un 4% a casinos. Això complementa quelcom que no es té al territori i que es lliga a un 57% de nova oferta d’allotjament.

Un altre aspecte que valora positivament el sector turístic del territori és "l'arribada de turistes de fora d’Europa, que ara mateix no vénen, ha d’ajudar a la desestacionalització, per tal que aquests no només vinguin de maig a setembre, sinó també la resta de l'any". Aquest fet ajuda a que hi hagi economia al territori durant tot l’any i que, per tant, els treballadors puguin tenir feina tots els mesos. La Costa Daurada no està acostumada a turisme provinent del Canadà, Àsia o Amèrica, "però el seu poder adquisitiu és alt i els estudis apunten que pot venir atret per la nova oferta", apunta l'organització sectorial.

Finalment, David Batalla afirma que "els empresaris creiem que el projecte suposarà un revulsiu com el que va representar PortAventura en el seu moment". Batalla també assenyala que "no creiem que es desenvolupi tot allò que s’està aprovant en el dia d’avui d’una forma total. Anirà fent-se a poc a poc i el territori ho anirà digerint a aquest ritme".

Hores d'ara, la FEHT, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, i els Patronats municipals de Turisme de Salou, Cambrils, i Vila-seca La Pineda ja treballen de forma conjunta en la promoció turística del territori, així com de la seva oferta d’allotjament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: