Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc Samà de Cambrils estrenarà tres atraccions de terror victorià aquesta propera tardor

Els visitants gaudiran de tres passatges de terror temàtics: Jack l’Esbudellador, Abraham Van Helsing i el manicomi londinenc de Bethlem / El parc també seguirà oferint la visita en l’horari diürn

Jack l’Esbudellador ressuscitarà aquesta tardor al Parc Samà en un passatge de realitat virtual Jack l’Esbudellador ressuscitarà aquesta tardor al Parc Samà en un passatge de realitat virtual PARC SAMÀ
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 22 Agost 2019 19:22

Aquesta propera tardor, el Parc Samà de Cambrils transformarà la seva proposta de Halloween per adaptar-la a la personalitat del parc: Prenent com a referència el moment històric de construcció del parc a finals del segle XIX, les atraccions de 'Dark Samà' s’ambientaran en l’època victoriana. Hi haurà tres passatges del terror i una zona de tallers tots ells ambientats en personatges i indrets icònics de l’època. A diferència de l’any passat, enguany l’aposta serà per un horari exclusivament diürn (fins a les 20h).

Per només 7 euros més (preu total adult 17€ incloent entrada al parc i accés als passatges / 13€ per nens i seniors), els visitants del parc podran gaudir la visita al parc i accés il·limitat a les activitats de Dark Samà, totes indoor i situades en edificis singulars com el hivernacle, els estables, la bodega o un antic magatzem.

                     Aquesta tardor, el Parc Samà es convertirà en 'Dark Samà': 

Dark Samà

'Dark Samà' es podrà gaudir a partir de l’11 d’octubre durant 16 dies fins el 10 de novembre (tots els divendres, dissabtes i diumenges, inclòs el dijous 31 d’octubre, vigília de Tots Sants).

El terror victorià s’instal·la al Parc Samà

Jack l’Esbudellador ressuscita en el Parc Samà

Passatge de realitat virtual. Un passatge interior que representa els estrets i tenebrosos carrers de Whitechapel a Londres. Amb l’ajut d’unes ulleres de realitat virtual, el visitant es podrà submergir en els carrers nocturns plens de boira on Jack l’Esbudellador pot estar amagat darrera de qualsevol cantonada. (només per a majors de 14 anys).

                                                                              Jack l'Esbudellador, en realitat virtual: Jack Esbudellador 2

El Manicomi victorià de Bethlem

Les antigues cavallerisses del parc es transformen en el infaust manicomi victorià ple de pacients, representats per actors que oferiran una experiència diferent a cada visita. El trajecte portarà al visitant a través de cel·les amb malalts sotmesos a brutals tractaments mentals, gàbies d’aïllament, el pavelló dels incurables i un particular saló de ball... (només per a majors de 12 anys).

La Bodega del professor Abraham Van Helsing

El professor convida als visitants a la seva bodega, on s’allotgen les víctimes dels vampirs, totes elles dones de l’aristocràcia que intentaran que ningú surti sense patir la transformació. Aquest és el segon passatge amb actors de Dark Samà i totalment ambientat en l’època i luxes victorians (només per a majors de 12 anys).

L’Hivernacle de botànica oculta

Un singular matrimoni de botànics alemanys s’ha traslladat a l´hivernacle del Parc Samà i entre les més de 60 espècies de plantes tropicals han instal·lat el seu peculiar laboratori de conjurs i encanteris. Cada dia es faran tres tallers per als més petits: olis d’herbes per a ungir espelmes per fer màgia, l’hort de plantes solanàcies com la mandràgora, i el laboratori d’arrels i plantes per fer conjurs i encanteris. (per a nens de 7 a 12 anys).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: