Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades omple de propostes la Setmana Santa

La vila vermella ha programat activitats per a tots els públics com les jornades astronòmiques, l'espectacle amb Dani Jiménez i excursions, a més dels actes litúrgics

La plaça Major de Prades La plaça Major de Prades AJUNT. DE PRADES
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 23 Març 2018 11:01

Prades té programades propostes molt variades per a tots els públics per aquesta Setmana Santa. A més de les tradicionals misses i actes religiosos d'aquestes dates, destaquen l’espectacle amb experiments amb Dani Jiménez, jornades astronòmiques i excursions.

Els actes principals s’iniciaran amb les jornades astronòmiques el pròxim dissabte 24 de març, a les 18h, amb la jornada 'Fotografiem la nebulosa d’Orió,  a la sala polivalent de l’Ajuntament, amb taller d’astrofotografia i, a les 22h, el sopar astronòmic (opcional 22€). La jornada té un preu de 30€.

L'endemà diumenge 25 podrem gaudir a les 19h a l’Església de la conferència- concert 'Músiques i nebuloses d’Orió', amb Gerard Marsal al saxo i la conferència a càrrec d’Aleix Roig. A les 20h, tindrà lloc una sessió d'observació astronòmica de nebuloses amb telescopis. La jornada té un preu de 8€/adult.

I finalment les jornades finalitzaran el divendres 30, a les 20h, amb la conferència 'La lluna la companya desconeguda' i, a les 21h, es farà l'observació pública de la lluna amb telescopis, amb un preu de 8€/adults i 5€/nens (6-12 anys). El mateix divendres, a la mitjanit, per acabar, hi haurà la Festa Jove al centre cívic.

El dissabte 31 de març començarà el dia amb excursió als Pous de Gel a les 9.30h a càrrec del Birimbins. A les 17h presentació del llibre “Prades desaparegut” a càrrec de l’associació Tamborinos al centre cívic. A les 18:30h Caramelles a càrrec de Prades Cor.

Diumenge 1 d’abril, arrbia l'espectacle amb Dani Jiménez a les 22h. El físic i divulgador científic que ha passat per diferents programes de TV3 realitzarà un espectacle amb experiments al centre cívic. Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 10 euros, fins el 31 de març, o 12 euros a taquilla. Finalment, el dilluns 2 d’abril finalitzen els actes de setmana santa amb l'aplec i un dinar popular a l’Abellera.

Les inscripcions a les jornades astronòmiques, al dinar popular i a l'espectacle de Dani Jiménez es poden fer a l’Ajuntament de Prades (Plaça Major 2. 977 86 80 18/  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o a l’oficina de turisme (C/ Muralla 3, a l'edifici del centre cívic, o al telèfon 977 86 83 02).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: