Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un 'escape room' sobre Miró per Setmana Santa a Mont-roig i Miami Platja

La programació inclou noves propostes pensades per gaudir en família com una visita guiada sobre els pirates de Miramar

Detall del cartell de les propostes per gaudir de la Setmana Santa a Mont-roig del Camp i Miami Platja Detall del cartell de les propostes per gaudir de la Setmana Santa a Mont-roig del Camp i Miami Platja CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Març 2018 18:52

Mont-roig i Miami Platja oferirà durant la Setmana Santa dues noves propostes molt interessants vinculades al patrimoni i la història local. La primera de les activitats, que serveix per arrencar la programació, és un escape room d’exteriors vinculat a l’obra de l’artista Joan Miró. Una activitat que combina l’intriga de resoldre enigmes –propi dels escape rooms- amb la descoberta de diverses ubicacions del patrimoni natural i cultural de Mont-roig del Camp. La proposta tindrà lloc el divendres, 30 de març, de les 10:30h a les 13:30h, amb punt de trobada al pàrquing de l’Era de Mont-roig. El preu serà de 5 euros i les places són limitades.

L’altra novetat tindrà lloc l’1 d’abril, de 12:00 a 13:30h, i està relacionada amb els pirates que van assaltar i saquejar Miramar. Un intèrpret de patrimoni, juntament amb un grup de personatges caracteritzats especialment per a l’ocasió, realitzaran una visita guiada pels escenaris que freqüentaven els pirates. La ruta començarà al Torreó de Miami Platja i el preu és de 5 euros els adults i de 2 euros els infants.

Altres activitats

D’altra banda, una de les activitats que es consolidada aquesta Setmana Santa és la tercera edició de la Mitja Marató de Miami Platja que recorrerà les cales i principals carrers amb tres distàncies -21, 10 i 5km- a més de les curses infantils i altres activitats paral·leles.

La descoberta del Mont-roig Medieval, en una visita nocturna de la mà del Centre d’Estudis Mont-rogencs, una passejada en bicicleta per les cales de Miami Platja, un espectacle d’animació vinculat amb el món del circ i una tarda d’activitats amb inflables i rocòdrom són altres de les propostes familiars per gaudir d’aquests dies festius.

A més, els poliesportius de Mont-roig i de Miami Platja acolliran, del 26 al 29 de març, un casal infantil per a nens i nenes de 4 a 12 anys. De les 9h a les 14h, la mainada podrà realitzar activitats esportives, tallers de manualitat i jocs tradicionals. Les places són limitades.

A la programació d’actes esportius i lúdics s’hi sumen els tradicionals actes religiosos com la processó de Divendres Sant, a les 22h, a la Parròquia Sant Miquel Arcàngel que comptarà amb l’exhibició dels Armats de Mont-roig.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: