Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Aeroport de Reus frega els 7.000 passatgers al febrer, un 7,4% menys que l’any passat

Les instal·lacions del Baix Camp acumulen una davallada del 20,3% respecte el 2017

Un avió de Ryanair al costat de la terminal de l'Aeroport de Reus, el passat 14 de desembre Un avió de Ryanair al costat de la terminal de l'Aeroport de Reus, el passat 14 de desembre ROGER SEGURA / ACN
Turisme ACN
Dilluns, 12 Març 2018 12:24

L’Aeroport de Reus ha tancat el mes de febrer amb un total de 6.776 passatgers, un 7,4% menys que en el mateix mes de l’any passat. Malgrat aquesta reducció, les instal·lacions del Baix Camp han registrat 806 operacions -un 13,4% més-, segons les dades fetes públiques aquest dilluns per AENA. Durant els dos primers mesos de l’any, l’Aeroport de Reus ha comptabilitzat un total de 13.388 passatgers, un 20,3% menys que en el mateix període del 2017. L’acumulat de l’any, però, manté l’increment d’operacions, que se situen en 1.551 -un 12,9% més-. Com és habitual, l’aeroport no ha registrat activitats de càrrega.

Pel que fa a les companyies, Ryanair acapara el gruix del tràfic comercial amb una quota del 93%. En concret, l’aerolínia de baix cost ha mogut 12.467 dels 13.385 passatgers que han passat per l’Aeroport de Reus entre gener i febrer. A banda dels 91 passatgers registrats per Air Nostrum durant el mes de febrer, la resta de passatge correspon a helicòpters, escoles de vol, aviació privada i d’emergències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: