Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona es promociona a Florida com a destí de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada participa la propera setmana al Seatrade Cruise Global, la fira internacional més important de creuers

Un creuer arriba al Port de Tarragona Un creuer arriba al Port de Tarragona CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Març 2018 10:09

La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada participa la propera setmana, amb l’estand de Puertos del Estado, al Seatrade Cruise Global 2018, que se celebra del 5 al 8 de març a Fort Lauderdale (Florida, EE.UU.), on presenta les seves potencialitats com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a nivell internacional. Es tracta de la principal fira internacional per a la indústria del creuer que reuneix a compradors i proveïdors en una setmana de feina en xarxa, compres, innovació i educació.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es presenta en aquest esdeveniment internacional amb l’objectiu de donar a conèixer Tarragona i la Costa Daurada com a oferta turística i destinació de creuers a nivell internacional, així com també consolidar les relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir el Port de Tarragona en un port referent de destinació de creuers.

La maduresa com a destinació turística de primera nivell i les possibilitats d’obrir-se al mercat internacional són els principals arguments per a l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers.

Any rècord en creuers

El Port de Tarragona va registrar el 2017 la millor temporada de creuers fins al moment amb xifres que superen les expectatives fixades i va batre el rècord amb 51.390 creueristes, la qual cosa suposa un increment del 284% respecte de la temporada 2016. En referència al nombre de creuers, l’any passat van fer escala a Tarragona 37 embarcacions, davant les 22 de l’any anterior. Les previsions apunten a un increment encara més gran per a 2018, amb 55 creuers (+49%) i 80.000 passatgers.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: