Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ciutat promociona l’oferta cultural i turística través del Vermut de Reus

La campanya viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l'Aragó i Terrassa, entre altres acccions

Presentació de les accions de promoció de la campanya 'Vermut de Reus' amb productors, l'alcalde i la regidora de Projecció de Ciutat Presentació de les accions de promoció de la campanya 'Vermut de Reus' amb productors, l'alcalde i la regidora de Projecció de Ciutat DCC AJUNT. DE REUS
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 11:32

El Vermut de Reus serà aquest 2018 el principal reclam d’una campanya de promoció de la ciutat que viatjarà per diferents fires i esdeveniments turístics de primer ordre. L’Agència de Promoció de Ciutat ha dissenyat un pla d’accions promocionals amb la complicitat dels elaboradors locals de vermut que posarà en primera línia la força i capacitat d’atracció d’un producte àmpliament conegut arreu de l’Estat espanyol: el vermut de Reus. La campanya viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l’Aragó (Saragossa, Jaca i Candanchú) i Terrassa.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha recordat que un dels objectius del Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat 'Reus Promoció' per a l’any 2018 és promoure els productes de proximitat del territori donant suport a la comercialització d’aquests productes, de manera que es pugui sensibilitzar sobre el consum dels productes i promocionar les marques del territori a l’exterior.

En aquest sentit, i per posicionar Reus com a Capital del Vermut, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que s’han dissenyat una sèrie d’accions a l’exterior per la promoció del Vermut de Reus i de la 'Ruta del Vermut de Reus', i d’aquesta forma reforçar la seva capacitat d’atracció de turisme cultural obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme a més de la promoció de la proposta 'Visit Reus' per incrementar l’estada dels visitants a Reus oferint la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat, adquirint la polsera per 12 euros.

Noves marques de vermut

A totes les accions promocionals fora de Reus, gràcies a l’aportació dels productors de Vermut de Reus, s’oferirà als visitants la degustació de tots els vermuts que formen part la marca 'Vermut de Reus' (Miró, DeMuller, Yzaguirre, Cori, Rofes i les noves incorporacions Olave, Fot-li i Or del Camp, aquest últim de la Unió Agrària) maridada amb avellanes de la Unió Agrària.

Al mateix temps, s’informarà de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències y activitats turístiques de la 'Ruta del Vermut' que es poden realitzar a Reus per endinsar-se en el món del Vermut de Reus, activitats dirigides al públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus.

Materials en sis idiomes

Per dur a terme aquestes accions s’han produït dos mostradors amb la marca 'Vermut de Reus' i 'Visit Reus' que acompanyaran la resta de material promocional, editats en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus, i impulsaran la visibilitat d’aquestes dues marques.

Les localitzacions d’aquestes accions han estat triades per la seva ubicació i tenint en compte la capacitat d’atracció de turistes de diferents nacionalitats i amb un clar potencial d’esdevenir visitants de la ciutat, i així promocionar la polsera turística 'Visit Reus' i oferir un producte que promocioni la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat.

Les accions planificades són les següents: Fira Internacional de Turisme (FITUR), IFEMA Madrid, del 17 a 21 de gener; Andorra, VallNord (estació de Pal) i Centre Comercial Illa Carlemany, del 16 al 18 de febrer; Candanchú i Jaca, els dies 3 i 4 de març de 12 a 16 h a peu de pistes de Candanchú on es farà una degustació de vermut acompanyat de música; Madrid. Centre Blanquerna de la Generalitat i Mercado de San Anton, del 21 al 23 d’abril, coincidint amb la Setmana de la Cultura Catalana del centre; Fira Modernista de Terrassa, 11, 12 i 13 de maig, es tracta de la fira modernista més important de tot l’estat i les activitats organitzades transporten als visitants a l’època del Modernisme; Festival del Vermut als jardins del Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona, 12 i 13 de maig i Festival del Vermut al Teatro Goya de Madrid, els dies 20 i 21 d’octubre. Als dos festivals, la marca Vermut de Reus estarà present amb un estand promocional; Saragossa. Del 8 al 10 de juny es farà una ruta de degustació de les marques de Vermut de Reus i promoció de la ciutat a diferents establiments del “Tubo” a l’hora del Vermut.

A banda de totes aquestes accions de promoció exterior, també s’han planificat altres accions que promocionaran la Marca 'Vermut de Reus' i 'Visit Reus' aprofitant alguns dels principals actes i esdeveniments que hi ha a la ciutat com els congressos i convencions de la FiraReus i els esdeveniments esportius i culturals de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: