Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova visita familiar al Gaudí Centre

'Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre!' convida a les famílies aquest diumenge 11 de febrer

La visita està orientada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes La visita està orientada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 16:46

Aquest diumenge 11 de febrer, a partir de les 11:00 h, es portarà a terme una nova visita familiar al Gaudí Centre de Reus, titulada 'Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre!', per a la qual encara queden places disponibles. L’activitat està orientada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb la figura de l'arquitecte reusenc Antoni Gaudí (Reus, 1852 – Barcelona, 1926), descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar la singularitat de l’estil Gaudí que ha esdevingut conegut arreu del món.

Dinàmica de la visita

Acompanyats d’una monitora, es van descobrint els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a partir de disfresses i fitxes didàctiques que es troben repartides per tot el centre. D’aquesta manera, a través d’un joc d’empatia, es pot conèixer l’arquitecte, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i obra. La visita s'acaba amb un taller on els nens poden fer el seu propi trencadís.

El cost de l’activitat és de 4 euros tant per als nens i nenes com per als adults. És imprescindible fer reserva prèvia. La data límit de la inscripció és divendres 9 de febrer i es pot realitzar al Gaudí Centre (al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o tel. 977 010 670).

Les pròximes sessions d'aquesta activitat familiar que s'han programat durant aquest any 2018 són les següents: 11 de març, 8 d'abril, 13 de maig, 10 de juny, 8 de juliol, 12 d'agost, 9 de setembre,14 d'octubre, 11 de novembre i 9 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: