Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus estrenarà aquesta primavera vols amb Irlanda i Estònia

Es tracta de dues novetats del sector turístic per aquesta temporada a la Costa Daurada anunciades en el marc de la fira internacional de turisme Fitur

Reunió de treball a l'estand del Patronat de Turisme de la Diputació al Fitur de Madrid Reunió de treball a l'estand del Patronat de Turisme de la Diputació al Fitur de Madrid CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 19:33

Una nova ruta regular amb l'aeroport de Shannon, a Irlanda, de final de març a final d'octubre, i volts xàrters de Tallin a l'aeroport de Reus amb la companyia Aurinko Estonia, durant els mesos de maig i juny, són algunes de les novetats que s'han concretat en el marc de la fira internacional Fitur, que se celebra fins el 21 de gener a Madrid. Així mateix, Jet2.com, que també opera a Reus, ha anunciat que té previst un creixement del 4% de les places respecte a les que oferia el 2017. D'altra banda, i com ja es va anunciar al desembre, l'aerolínia EasyJet oferirà dos vols setmanals entre l'aeroport de Reus i el de Londres-Luton a partir de finals de març.

Fitur compta, un any més, amb la participació de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Un total de 29 ens públics i privats de la demarcació (8 de les Terres de l'Ebre i 21 de la Costa Daurada) hi són presents de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta que estableix el conveni Corner. La delegació de la Diputació està encapçalada pel president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer, i compta amb una àmplia representació institucional de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre.

Com cada any, aquest certamen, que enguany arriba a la 38ena edició, aplega professionals del turisme de tot el món i públic interessat en les destinacions, motiu pel qual és una excel•lent oportunitat per establir o refermar relacions comercials amb operadors turístics internacionals i per promocionar els atractius turístics de les marques turístiques. Durant la primera jornada s'han mantingut reunions amb nombrosos operadors, com Ryanair, TUI UK & Ireland i easyJet, entre d'altres. Precisament l'aerolínia EasyJet va anunciar a finals de 2017 dos nous vols setmanals entre l'aeroport de Reus i el de Londres-Luton a partir de finals de març.

D'altra banda, en el marc de la celebració de Fitur, la taula de creuers, integrada per tots els agents implicats en l'arribada i consolidació del sector dels creuers a Tarragona, ha rebut una distinció de Costa Cruceros. La companyia, que ha operat aquest estiu des de Tarragona fent ruta per al Mediterrani Occidental agraeix amb aquest gest la implicació, l'esforç i la feina feta per la taula de creuers, fet que ha contribuït a l'èxit de l'activitat.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: