Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Oficina de turisme de Montblanc va atendre prop de 64.000 persones durant el 2017

L’activitat turística i el nombre de visitants ha augmentat respecte als darrers dos anys

Imatge d'una visita guiada de grup a Montblanc Imatge d'una visita guiada de grup a Montblanc CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 11:05

L’Oficina municipal de turisme de Montblanc ha atès 17.747 consultes durant el darrer any, que suposen un total de 63.901 persones, uns resultats que superen els de 2016 i 2015, anys en què ha augmentat el nombre de grups atesos. Segons l’oficina de turisme, aquestes dades situen Montblanc entre les principals destinacions turístiques de l’interior de Catalunya, especialment en visitants de diverses hores. L’activitat del 2017 ha estat similar a la de l’any anterior, amb dos augments significatius a l’agost, que va marcar la millor xifra dels darrers deu anys, i a l’octubre, amb la celebració de Clickània. Aquestes dades fan referència a l’activitat de l’oficina de turisme a l’espai tradicional de l’església de Sant Francesc i a la nova ubicació a l’antic celler modernista, que ha suposat un augment del 17% en consultes respecte a l’any anterior.

Pel que fa a la procedència dels turistes, l’europea ha estat més elevada que l’espanyola, que ha baixat significativament, el gruix principal de turisme és el català amb un 72,7%. En aquest sentit, la dependència del turista de proximitat és absoluta, encara que la xifra percentual disminueix any rere any. La manca d’allotjament de Montblanc i la Conca de Barberà fa que el nombre de turistes allotjats a la comarca no sigui molt elevat, tot i això, la xifra ha augmentat i se situa al 10,4% del total.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: