Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nombre de passatgers a l'Aeroport de Reus creix un 25% i supera la barrera del milió

Les operacions, més de 16.000 aterratges i enlairaments en total, creix prop d'un 11% al llarg d'aquest any 2017

Un avió de Ryanair al costat de la terminal de l'Aeroport de Reus Un avió de Ryanair al costat de la terminal de l'Aeroport de Reus ROGER SEGURA/ ACN
Turisme ACN
Divendres, 12 Gener 2018 14:20

L'Aeroport de Reus va superar al llarg d'aquest passat 2017 la barrera del milió de passatgers. El nombre d'usuaris de l'equipament va créixer un 25,1% respecte el 2016 arribant, exactament, als 1.022,964, segons dades facilitades per Aena. També el nombre d'operacions fins el passat mes de desembre es va incrementar: en total, es van produir 16.023 aterratges i enlairaments, un 10,7% que en tot l'any anterior.

Tot i que els mesos estiuencs continuen sent els que registren major nombre de passatgers –de juny a setembre, amb un màxim de 196.227 el juliol-, les xifres d'Aena evidencien un creixement percentual durant pràcticament tots els mesos de l'any –tot i que amb xifres absolutes molt més modestes fora dels mesos estiuencs- a excepció del mes de novembre, quan van caure un 17%.

Pel que fa a les dades d'aquest últim mes desembre, han passat per l'aeroport 90.002 passatges –un 15,8% més que l'any passat- i s'han operat 642 moviments –un 12,4% menys-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: